ACTIE in Januari GRATIS LEVERING !!!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

3 handige feitjes over de boxspring

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
3 handige feitjes over de boxspring

Of de boxspring een simpel of saai bed is? Dat is helemaal niet het geval. Daarom in dit blogbericht 3 handige feitjes over de boxspring.

Boxsprings zijn standaard bedden. Toch? Nou, niet helemaal. Hoewel het op het eerste gezicht een ‘normaal’ bed lijkt, valt er veel meer aan te ontdekken. Zo zijn er misschien feitjes die je nooit zijn opgevallen of waar je nooit aan hebt gedacht. Daarom in dit blogbericht 3 handige feitjes over de boxspring.

 

Een boxspring kun je helemaal naar wens en smaak samen laten samenstellen

Zoals je het bed in de winkel ziet, zo schaf je het ook aan. Tenminste, dat is bij de standaard winkels het geval. Neem je echter een boxspring, dan kun je weer profiteren van andere voordelen.

Neem nu het samenstellen hiervan. Bevalt de kleur of de stijl van het bed je niet? Dan hoeft dat helemaal geen obstakel te zijn. Deze kun je namelijk helemaal naar eigen wens en smaak laten samenstellen.

Behalve de kleur en de stijl, ook het formaat. Voorbeelden hiervan zijn boxsprings 140x200 en boxsprings 180x200. Op deze manier kun je van een boxspring een eyecatcher maken en aan laten sluiten op het interieur.

 

Een fijn bed voor gezondheidsklachten

Gezondheidsklachten of lichamelijke ongemakken kunnen ervoor zorgen dat comfortabel slapen en in of uit bed stappen een lastige opgave is. Zeker als het gaat om de nachtrust. Deze is toch vrij essentieel te noemen. Voornamelijk om iedere dag fit en uitgerust te kunnen beginnen.

De boxspring is niet alleen een fijn bed, maar ook een hulpmiddel voor deze gezondheidsklachten. Deze kan namelijk elektrisch worden aangeschaft, waardoor deze volledig op maat kan worden ingesteld.

Zo kan het hele bed omhoog of omlaag gezet worden en kunnen zowel het hoofd- als voeteneind worden versteld. Dat maakt liggen, in en uit stappen al een stuk comfortabeler.

 

Niet iedere boxspring heeft hetzelfde prijskaartje

Dat boxsprings beschikken over een flink prijskaartje, dat is een onterecht vooroordeel. Dit hoeft namelijk niet het geval te zijn. Doordat er verschillende, soorten en merken zijn, hangen hier ook verschillende prijskaartjes aan.

Bij het aanschaffen van een boxspring kun je dit namelijk zo gek maken als jij wil. Dus behalve de prijzige varianten, hoeft ook het aanschaffen van goedkope boxsprings helemaal geen probleem te zijn. Deze vindt je op onze website.

 

Conclusie

Waar de boxspring een simpel, saai bed lijkt te zijn, is er in dit blogbericht duidelijk naar voren gekomen dat dit niet het geval hoeft te zijn. Stel deze zelf samen, kies voor elektrisch of schaf een goedkope variant aan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten