ACTIE in Januari GRATIS LEVERING !!!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

4 Tips om beter op te staan in de ochtend

  • Geplaatst op
  • Door Sanne van Bortel - Hart vol verhalen
4 Tips om beter op te staan in de ochtend

Snooze jij ook altijd vijf keer voor je als een zombie uit bed stapt? Snoozen is misschien fijn, maar werkt averechts voor je energiepeil. In deze blog geven we 4 tips om beter op de staan in de ochtend (zonder te snoozen!).

Zorg voor voldoende slaap

Eén van de eerste tips om beter op te staan in de ochtend is: zorg voor voldoende slaap. Dat klinkt natuurlijk ontzettend als een open deur, maar het is toch echt zo. Hoe zorg je voor voldoende slaap? Dat doe je door te zorgen voor een comfortabel bed. Dus: groot genoeg (misschien is onze boxspring 180x200 wel iets voor je?), maar ook zacht of hard genoeg voor jou. Wil je weten wat een geschikte boxspring voor je is? Lees dan eens onze blog over comfortzones in een boxspring matras. En: ga op tijd naar bed, elke dag rond hetzelfde tijdstip zodat je lichaam eraan went. 

Zet je wekker zo laat mogelijk

Hoe laat moet je uit bed zodat je niet te laat komt? Zet dan je wekker echt op dat tijdstip. Zo voorkom je dat je gaat snoozen, maar zo zorg je er ook voor dat je zo lang mogelijk kunt slapen. Snoozen zorgt overigens voor een onderbroken slaap cyclus, want elke keer denkt je lichaam dat je verder mag slapen. Vervolgens wordt het na 5 of 10 minuten weer wakker gemaakt. Gevolg: extra moe, want niet ‘uitgeslapen’. 

Wekker buiten handbereik

De meeste mensen gebruiken hun telefoon als wekker, maar ook als je een ouderwetse wekker hebt kun je dit trucje heel goed toepassen. Zet de wekker buiten handbereik zodat je wel uit bed moet komen om het ding uit te zetten. Ben je toch uit bed? Loop direct door naar de badkamer om een plens water in je gezicht te gooien. Direct wakker! 

Probeer zo gezond mogelijk te leven

Slecht eten of alcohol, maar ook stress heeft invloed op je slaap. Gezond proberen te leven is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als het je lukt dan zul je zien dat je stukken beter slaapt en daardoor sneller opstaat in de ochtend! Opstaan is ook makkelijker als je je goed voelt, je hebt dan zin in de dag en bent positief ingesteld. 

Belang van een lekker bed

Goede tips om fris en fruitig op te staan, dus! Maar heb je ook wel eens stilgestaan bij het belang van een goed bed? Is een boxspring kopen misschien een goede investering voor jouw slaapkwaliteit? Een boxspring kun je geheel naar wens samenstellen, zo heb je bijvoorbeeld een elektrische boxspring die je in elke stand kunt zetten die je maar wil. We hebben zelfs eenpersoonsbedden, dit zijn boxsprings 120x200. Neem eens een kijkje tussen ons aanbod, we hebben altijd enkele bedden in de actie met een aantrekkelijke korting. Hopelijk is jouw nachtrust binnenkort sterk verbeterd dankzij één van onze bedden! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten