ACTIE in Januari GRATIS LEVERING !!!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Beste topper voor rugklachten

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
Beste topper voor rugklachten

Niets is zo vervelend als 's ochtends wakker worden met een pijnlijke rug. Een stijf gevoel of steken in de onderrug is geen goed begin van de dag. Dat kan natuurlijk heel veel oorzaken hebben. Een traagschuim topper is de oplossing. Uiteraard verkrijgbaar bij Sleepfactory.

Niets is zo vervelend als 's ochtends wakker worden met een pijnlijke rug. Een stijf gevoel of steken in de onderrug is geen goed begin van de dag. Dat kan natuurlijk heel veel oorzaken hebben. Zo kan een rug overbelast of geblesseerd zijn, maar het kan ook door stress komen of door een verkeerde lichaamshouding tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Het is belangrijk om de oorzaak goed uit te zoeken.

 

Goede slaaphouding is belangrijk

We slapen bijna een derde van onze tijd. Dan kun je je voorstellen dat een goede slaaphouding erg belangrijk is. Een goede slaap is sowieso belangrijk om te kunnen ontspannen, zowel geestelijk als fysiek. En dat lukt het best als je aangenaam ligt. Een goede slaap in een ontspannen houding zorgt ervoor dat je kunt herstellen van de dagelijkse inspanningen.

 

Een topper met goede ondersteuning

Ook voor veel rugklachten is ontspanning erg belangrijk. Tijdens je slaap moet je rug daarom op de juiste manier ondersteund worden. Alleen zo kunnen alle spieren zich goed ontspannen. Het voordeel van een boxspring is dat je het complete bed opbouwt uit verschillende lagen. Vanaf de (elektrisch) boxspring bodem naar het matras tot de topper. Voor elke laag kies je, wat het best bij jou en vooral bij jouw lichaam past. Heb je dus regelmatig rugklachten, dan kies je daar een goede topper voor.

 

Traagschuim - de beste topper voor rugklachten

De beste topper voor rugklachten die op dit moment verkrijgbaar is, is de topper met pocketvering en traagschuim. De beste eigenschappen van beide materialen zijn samengevoegd in één laag voor op je bed. De traagschuim topper dus.

 

Oorspronkelijk is traagschuim ontwikkeld door NASA. Het werd gebruikt tijdens lanceringen om de versnellingskrachten op het lichaam van de astronauten op te vangen. Die drukverlichtende eigenschap is ook precies dat wat helpt bij rugklachten. Inmiddels is uit verschillende onderzoeken naar voren gekomen dat een traagschuim topper de nummer 1 oplossing is tegen rugklachten. Optimale ontspanning gegarandeerd met deze beste topper voor rugklachten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten