Met kortingscode: mei 5 procent ONTVANG JE 5% EXTRA KORTING !!!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Boxspring kopen op afbetaling

  • Geplaatst op
  • Door Sanne van Bortel - Hart vol verhalen
Boxspring kopen op afbetaling

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring wanneer ze een nieuw bed aanschaffen, maar een dergelijke aankoop is natuurlijk best een uitgave. Daarom bieden meer en meer (web)winkels de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Je kunt ook een boxspring kopen op afbetaling. Ook bij de Sleep Factory bieden we verschillende betaalmethoden aan.

Achteraf betalen met Klarna

Eén van de betalingsmogelijkheden bij de Sleep Factory is achteraf betalen met Klarna. Hier kiezen heel veel klanten voor, want een boxspring kopen online is natuurlijk best spannend. Wat als het bed niet bevalt? Mensen hebben liever dat ze pas betalen als ze tevreden zijn over het product, dan dat ze op hun geld moeten wachten bij retourneren van het artikel. En logisch ook! Achteraf betalen met Klarna voelt veilig en vertrouwd. De mogelijkheid tot achteraf betalen trekt veel mensen over de streep om een grote aankoop te doen. 

Hoe werkt Klarna? 

Bij Klarna kies je er dus voor om een product, in dit geval een boxspring, achteraf te betalen als je tevreden bent over het product. Natuurlijk heb je niet oneindig de tijd om te betalen: er zit een betalingstermijn van 14 dagen aan vast. Je ontvangt een rekening met betaalgegevens en kunt het bedrag overmaken wanneer het jou uitkomt, binnen de termijn. Mocht je iets willen terugsturen, dan hoef je daarvoor niet te betalen. 

Boxspring kopen op afbetaling of leasen

Helaas bieden we niet de mogelijkheid om een boxspring te leasen. Het is wel mogelijk om een betalingsregeling met ons aan te gaan. Neem hiervoor contact met ons op, de gegevens staan onderaan de pagina. Hierdoor kun je de aanschaf van een boxspring bekostigen door te betalen in termijnen. 

Na afbetaling

Als je de boxspring volledig hebt afbetaald, ben je natuurlijk gewoon 100% eigenaar van de boxspring. Je zit dan nergens meer aan vast. Dankzij de betalingsregelingen hebben we al heel veel klanten gelukkig gemaakt met een nieuwe boxspring! Wanneer ga jij je nieuwe boxspring kopen? Bekijk de collectie boxsprings en verstelbare boxsprings op onze website. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of meer informatie. We helpen je graag! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten