ACTIE in Januari GRATIS LEVERING !!!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

De ochtend fit beginnen? Zo doe je dat!

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
De ochtend fit beginnen? Zo doe je dat!

Kun jij in de ochtend moeilijk je bed uitkomen en zou je de dag juist wat fitter en gemotiveerder willen beginnen? In dit blogbericht lees je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Je herkent het vast wel. Bij het afgaan van de wekker draai je je het liefst nog even om en stel je het opstaan nog heel even uit. Hoewel je de hele nacht in bed hebt doorgebracht, voel je je alles behalve fit en gemotiveerd.  

Waar veel mensen weinig waarde hechten aan de ochtenden, is het wel degelijk van belang om je aan het begin van de dag zo te voelen.  

Het helpt je om de dag goed te kunnen doorlopen en je voelt je een stuk beter dan dat je nog hartstikke vermoeid bent. Daarom dat je in dit blogbericht leest hoe je de ochtenden fris en fruitig kunt beginnen.

 

Breng de nacht door in een comfortabel bed

De eerste en meest essentiële stap die ervoor zorgt dat je de ochtend fit kunt beginnen, dat is vanzelfsprekend de nachtrust. Doordat je goede nachten maakt waarbij je lekker slaapt, sta je de volgende dag al een stuk beter op.

Wat bijdraagt aan een goede nacht, dat is slapen in een comfortabel bed, op een matras dat bij jou past. Het zorgt ervoor dat je lekker kunt liggen en dat je de volgende ochtend opstaat zonder rug- of andere lichamelijke klachten.

Een voorbeeld van een comfortabel bed, dat zijn de boxsprings. Deze kunnen naar eigen wens worden samengesteld en ook elektrisch worden aangesloten. Wist je dat ook een boxspring goedkoop aanschaffen mogelijk is? 

 

Ontbijt overslaan? Doe maar niet!

Dat je geen hap naar binnen krijgt in de ochtend, daar kun je vaak niks aan doen. Toch is het ontbijt helemaal overslaan niet verstandig.

Wanneer je dat doet, blijven je hersenen als het ware in de slaapstand hangen en doe je veel te weinig energie op voor de gehele dag.

Gelukkig zijn er genoeg variaties op het ontbijt. Variaties die voor jou wellicht haalbaarder zijn dan een boterham. Bijvoorbeeld een stuk fruit, yoghurt of een smoothie.

 

Vermijd haast en stress

Doordat je je iedere ochtend verslaapt of toch te lang in bed blijft liggen, begin je je ochtend alles behalve goed. In plaats daarvan voel je je direct al gestrest. Helemaal bevorderlijk voor de start van een nieuwe dat is het niet.

Haast en stress vermijden in de ochtenden lijkt een lastige opgave, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Hier kun je namelijk slim op inspelen.

Bijvoorbeeld door iedere ochtend wat eerder uit bed te komen, door je schooltas alvast ingepakt klaar te zetten, de avond van tevoren je kleding uit te zoeken of door je ontbijt alvast te bereiden.

 

Zelf een boxspring kopen?

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede start van de ochtend. Een comfortabel bed aanschaffen kan de sleutel tot succes zijn. Zeker als het een boxspring betreft.

Boxsprings zijn er in allerlei soorten, prijzen en ook maten:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten