SUPERACTIE in woonmaand oktober GRATIS LEVERING !!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Tips om beter te slapen

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
Tips om beter te slapen

Slaap je slecht en ben je er helemaal zat van? Dat is heel begrijpelijk! Een slechte slaap kan overdag veel dingen voor je verpesten. Je raakt snel geïrriteerd en kunt niet meer goed nadenken. Om van dat vermoeide gevoel nog maar niet te spreken. In dit blogartikel geven we tips om beter te slapen. We hopen dat ze je helpen! 

Een cafeïne voor het slapen gaan

Een open deur, die je vast al heel vaak hebt gehoord. Toch drinken veel mensen nog veel te laat koffie en hoewel ze denken dat het niet veel effect heeft, kan het toch echt je nachtrust verstoren. Een lekker kopje koffie na het avondeten? Deze kan je toch echt beter laten staan. Hetzelfde geldt uiteraard voor energy drink of andere drankjes met veel suiker of cafeïne. Zelfs in de ochtend kun je het beter bij twee kopjes houden. Probeer het eens een week, je zult zien dat je beter slaapt. Wil je graag voor het slapen gaan iets warms drinken? Neem een beker melk! Tryptofaan (te vinden in eiwitrijke voeding) zorgt voor de aanmaak van serotonine en werkt slaapverwekkend. 

Warm bad voor bedtijd

Wil jij slapen als een baby? Neem dan een heerlijk warm bad voor je in bed stapt. Een half uurtje badderen is al voldoende. Een warme douche kan ook helpen. Zorg er wel voor dat je daarna het niet te koud krijgt. Direct in een handdoek of badjas wikkelen en dan lekker in bed! 

Vermijd enge films 

Dit klinkt als een tip voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het toepasselijk, ook als je het zelf niet door hebt. De beelden kunnen terugkomen in je slaap, omdat je nog bezig bent met het verwerken van wat je zojuist hebt gezien. Als je per se een film wil kijken, doe dit dan niet in bed - je bed ligt minder lekker als je er al uren (wakker) in ligt. 

Kies een goed bed 

Kijk jij uit om naar bed te gaan elke dag? Lig jij echt heerlijk in je bed? Zo niet, dan is het verstandig om toch eens te investeren in een goed bed dat bij je past. Dit kan een boxspring 120x200 zijn of een boxspring 180x200. Wil je niet té diep in de buidel tasten maar wel een kwaliteitsbed? Bekijk eens onze goedkope boxsprings. En bij beste topper voor rugklachten.

Meer tips om beter te slapen

Wil je meer tips om beter te slapen? Bekijk ook eens onze andere blogartikelen! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten