SUPERACTIE in woonmaand oktober GRATIS LEVERING !!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Twijfelaar boxspring voor je kind kopen?

  • Geplaatst op
  • Door Sanne van Bortel - Hart vol verhalen
Twijfelaar boxspring voor je kind kopen?

Is jouw kind inmiddels zo gegroeid dat de kinderslaapkamer wordt geüpgraded naar een ‘grotemensenslaapkamer’? Daar hoort een geschikt bed bij! Een twijfelaar boxspring voor je kind is een mooie upgrade van het oude bed. Dit formaat bed neemt niet veel plek in beslag, maar is royaal genoeg voor je kind zodat hij of zij kan slapen als een prins(es)!

Boxspring kopen voor kinderkamer

In de meeste kamers is er geen ruimte voor een kingsize boxspring van 180x200. Gelukkig bestaat er ook zoiets als een twijfelaar boxspring. We hebben al eens een blog geschreven met informatie over twijfelaar boxsprings. In deze blog kun je alles lezen over deze bedden. We zullen hier even in het kort vertellen wat een twijfelaar boxspring voor een kind is: dit is een boxspring van 120x200 formaat. Dit formaat is ideaal voor een kinderkamer: niet te groot, dus staat niet in de weg, maar groot genoeg om heerlijk royaal in te slapen. 

Divers aanbod boxsprings

Naast de twijfelaar boxsprings met een veelzijdig formaat hebben we ook grotere boxsprings en uiteraard kun je bij alle formaten boxsprings kiezen uit verschillende opties. Zo kun je de kleur van de stof kiezen, de verschillende pootjes onder het bed of welke soort topper en matras je erbij willen hebben. Zo kun je jouw nieuwe boxspring geheel naar wens aanpassen. 

Boxspring kopen tips

Ga je een boxspring kopen voor je kind en kun je wel wat tips gebruiken? Betrek je kind bij het aankoopproces, want een nieuw bed kopen is heel persoonlijk. Zo houdt de ene persoon van een stevige matras en zakt de ander liever wat dieper weg in de matras. Vooral bij kinderen in de groei is het wel belangrijk dat er voldoende ondersteuning is. Lees ook onze blog over comfort zones in een matras en maak de beste keuze voor je kind!

Waar op te letten bij aanschaf

Als je nog nooit een boxspring hebt aangeschaft, kunnen we ons voorstellen dat je jezelf afvraagt waar je eigenlijk op moet letten bij de aanschaf. Hier hebben we eerder al een blogartikel over geschreven. Lees hier wat de aandachtspunten zijn bij de aanschaf. Heb je daarna nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met ons, we helpen graag! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten