SUPERACTIE in woonmaand oktober GRATIS LEVERING !!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Vijf tips voor het stylen en inrichten van je kamer

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
Vijf tips voor het stylen en inrichten van je kamer

Als je de slaapkamer opnieuw wil inrichten en stylen, is het handig om eerst te kijken naar de beschikbare ruimte. Wat is er allemaal mogelijk? In deze blog helpen we je alvast op weg met vijf handige tips over het inrichten van je slaapkamer. 

Slaapkamer indelen? Begin met je boxspring

Het bed is waarschijnlijk het grootste meubelstuk waarmee je rekening moet houden. Heb je een kleine slaapkamer? Dan kan je beter kiezen voor een boxspring 140x200. Deze is compact, zodat je niet langs de muren hoeft te kruipen om in bed te gaan liggen. Heb je echter een grote slaapkamer? Kies dan lekker een kingsize boxspring 180x200. Nadat je hebt besloten waar het bed komt te staan, kan je de rest van de meubels plaatsen. 

Beste plek voor je boxspring

Als de ruimte het toelaat, plaats de boxspring dan niet naast een open raam of de verwarming. Verder is het voor jezelf prettig als je aan beide kanten gemakkelijk in en uit je bed kunt stappen. Plaats de boxspring zo dat je niet met je gezicht naar de lichtinval slaapt, want dan word je natuurlijk veel sneller wakker. 

Ruimte is rust in de slaapkamer

Zorg ervoor dat je niet te veel meubels plaatst in de slaapkamer of zorgt voor veel opbergruimte. De slaapkamer is een plek waar je uitrust en dat zou de ruimte dan ook uit moeten stralen: rust. Kies ook voor een rustig patroon op de muur en vermijd felle kleuren verf of behang. 

Goed bed & hoofdkussen

Voor een goede nachtrust is een comfortabel bed en fijn hoofdkussen essentieel. Echter willen veel mensen graag ook een mooie boxspring. Bij de Sleep Factory vind je het allebei: een heerlijk bed met prachtige uitstraling én een super lage prijs! Over comfort gesproken: we hebben ook hele fijne elektrisch verstelbare boxsprings

Boxsprings voor kleine slaapkamers

Onze boxspring 120x200 past in elke kamer en zorgt voor een optimale nachtrust. Zet de boxspring zo dicht mogelijk bij de muur voor meer ruimte. Bevestig een plankje aan de muur als nachtkastje, zodat je daarmee weer ruimte bespaart. 


Toe aan een nieuwe boxspring? Al onze boxsprings worden binnen twee weken bezorgd!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten