BLACK FRIDAY ACTIE in November GRATIS LEVERING !!
Goedkoopste van Nederland!
Vandaag bestellen = later betalen
Klanten beoordelen ons met 9/10 score
Complete boxspring € 349,-

Waarom is een goede nachrust zo belangrijk?

  • Geplaatst op
  • Door Britt Daemen
Waarom is een goede nachrust zo belangrijk?

Bij de Sleep Factory houden we van slapen, dat zal je niet verrassen. Wat wel verwonderlijk is, is dat heel veel mensen geen goede nachtrust hebben. Het is zelfs zo erg dat 1 op de 3 volwassenen elke nacht slaapproblemen heeft, met alle gevolgen van dien. Overdag reageren ze minder goed en kunnen ze zelfs prikkelbaar zijn. Op de lange termijn is slaaptekort helemaal funest. In deze blog lees je waarom slaap belangrijk is en hoe je slaapproblemen aanpakt!

‘s Nachts laad je jouw batterij op

Overdag maak je een hoop mee en ‘s nachts geef je jouw lichaam en geest de rust om dit te verwerken. Ook ‘repareert’ je lichaam eventuele beschadigingen en laadt je jouw energiepeil weer op. Als je niet goed slaapt, merk je dat meteen: je batterij blijft leeg. Je bent duf, chagrijnig, je concentratie- en reactievermogen vermindert. Heb je langer last van slapeloosheid, kan je zelfs sneller ziek worden en is de kans groter dat je op den duur aankomt in gewicht. 

Hoe verbeter je jouw nachtrust?

Slaap is dus belangrijk voor veel zaken, maar goed slapen is gemakkelijk gezegd dan gedaan. Vooral als je al een tijd slecht slaapt. Een comfortabel bed is natuurlijk belangrijk. Onze boxsprings kunnen daarbij helpen. Check of je matras en topper nog in goede staat is en neem ook je beddengoed even onder de loep. Zweet je snel? Misschien is een luchtiger beddengoed dan een idee. Is je bed net iets te klein? Kijk dan eens bij onze boxspring 180 x 200, dan slaap je pas royaal en heb je alle ruimte voor jezelf. 

Tips vóór het slapen gaan

Je hebt al alles gecheckt voor tijdens het slapen gaan, maar ook vóór dat je in bed kruipt kan je nog enkele dingen doen waardoor je hopelijk beter slaapt. Laat je mobiel beneden liggen en kijk een uur voor je gaat slapen geen tv meer. Uiteraard is koffie drinken ‘s avonds ook geen super goed idee. Heb je lichamelijke klachten? Misschien is een elektrisch verstelbare boxspring dan wel prettig, om je benen of rug iets te verhogen. Heb je nog vragen of wil je een boxspring kopen? Neem dan gerust contact op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag bestellen = later betalen

De goedkoopste in NL

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Beoordeel met 9/10 score

1000 tevreden klanten gingen jou voor

Meer dan 5000 klanten