Boxsprings

Een groot deel van je tijd breng je door in een bed. Goed slaapcomfort draagt bij aan een goede nachtrust en daarom is de juiste keuze van een boxspring bed belangrijk. De ene persoon vind een hard matras fijn terwijl de ander een licht en zacht matras fijn vindt. Bij ons vind je sowieso een boxspring die bij je past. Wij hebben namelijk een ruim aanbod en keuze aan boxsprings. Je vindt altijd wel een boxspring die bij je past.  Wij begrijpen heel goed dat de prijs ook een belangrijk onderdeel is bij de aankoop van een boxspring. Daar spelen wij nu juist op in. Bij ons vind je al een kwalitatieve boxspring voor een lage prijs. Goedkope boxspring kopen doe je bij Sleep-factory.nl.

Boxsprings assortiment; voor ieder wat wils

Ons online assortiment boxsprings heeft verschillende maten, stijlen en vormgevingen. Wij hebben standaard en  elektrisch verstelbare boxsprings, boxsprings met opbergruimte, boxsprings 120x200, boxsprings 160x200 en boxsprings 180x200. Daarnaast hebben wij Boxsprings verkrijgbaar in in diverse merken, kleuren en poten én kun je kiezen uit verschillende matrassen en toppers

Wat is een boxspring nu precies? 

Iedereen kent de term boxspring en weet hoe het eruit ziet maar wat is het nu precies? Een boxspring is een bekend slaapsysteem en is vernoemd naar het het onderstel (de boxspring). Dit is de onderste laag van dit type bed. Deze laag is gevuld met pocketveren. Deze laag is bepalend voor het slaapcomfort en de ondersteuning. Je kunt er voor kiezen om er een topmatras op te leggen. Kenmerkend voor een boxspring is dat een boxspring uit drie lagen bestaat die gezamenlijk het slaapcomfort bepalen. Dat is de boxspring, de topper en uiteraard de pootjes van het complete systeem.

Elektrisch verstelbare boxspring?

Bij het kopen van een boxspring heb je de keuze uit een normale en niet verstelbare boxspring of een elektrisch verstelbare boxspring. Een elektrische boxspring kun je verstellen zodat je bijvoorbeeld rechtop een boek kan lezen of tv kunt kijken en met je benen omhoog kunt genieten van een goede film. Wij hebben voor ieder wat wils zodat jouw ideale boxspring match met jouw slaapkamer!

Goed geprijsde boxsprings bij Sleep Factory

Bij ons ontdek je al snel dat het kopen van een boxspring goedkoop kan zijn. Zo vind je mooie boxsprings van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je jouw boxspring gevonden hebt, wil je natuurlijk niets liever dan hier zo snel mogelijk op slapen. Logisch! De levertijd is slechts 2 tot 4 weken. Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd om het product te retourneren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »