Verzenden & retourneren


RETOURNEREN

Wilt u één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Dat kan, controleer de volgende punten en neem contact op met [email protected] zodat wij u kunnen helpen en het retour formulier kunnen doorsturen.

U heeft 14 dagen bedenktijd om de artikelen te retourneren. Producten zoals matrassen, toppers en bed textiel kunnen vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming niet worden teruggezonden als de verzegeling is verbroken.
Hoe kan ik het retourneren:

U maakt gebruik van onze afhaalservice.

Wij kunnen uw retourzending laten ophalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 49,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons krijgt teruggestort. Het product dient, in originele verpakking, klaar te staan op dag van retour.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, laat het de klantenservice [email protected] weten en we helpen u graag verder!

U stuurt het artikel retour met een pakketdienst.

De wat minder grote artikelen kunt u retour sturen met een pakketdienst. De verzendkosten zijn voor eigen rekening en kunnen opgevraagd worden bij de betreffende pakketdienst.

Als u bij de pakketdienst bent, vraag altijd om een verzendbewijs. Mocht er iets onderweg gebeuren (beschadiging, zoekgeraakt) dan is Sleepfactory B.V. niet aansprakelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »